Mijn favorieten

Over Jora Makelaardij

Jora Makelaardij concentreert zich als aankoopmakelaar en verkoopmakelaar in regio Haaglanden op het gebied van makelaardij, als aankoopmakelaar en bij taxaties.

Natuurlijk wilt u graag weten wie uw makelaar wordt en daarom stel ik mij graag aan u voor. Mijn naam is Santusha Matabadal-Binda en ik ben 40 jaar. Op mijn 21ste leeftijd wist ik al dat ik makelaar wilde worden en heb naast mijn studie bij een woningmakelaar gewerkt. Daarna bij een bedrijfsmakelaar en bij de afdeling grondzaken van een regionale gemeente.

In 2008 heb ik Jora Makelaardij opgericht en ben sinds 2011 lid van de NVM. Daarmee moet je als makelaar aan behoorlijk veel eisen voldoen, maar dan weet u ook dat u een NVM makelaar in armen neemt die precies zijn of haar vak verstaat. U wilt toch ook een makelaar die doet wat hij of zij belooft?
Met een cursus Bijzonder Beheer op zak ben ik ook graag adviseur en taxateur voor banken, voor de bijzonder beheer taxaties die ik wekelijks uitvoer.


Visie en missie

Als makelaar in Den Haag, Zoetermeer en verder in de regio Haaglanden, zie ik het als mijn persoonlijke missie om mensen bij te staan bij het kopen, verkopen of taxeren van hun woning. Een woning kopen of verkopen doet u tenslotte niet elke dag en net als u wil ik ook graag die oh zo belangrijke ‘klik’ met u voelen. Ons persoonlijk contact heb ik dan ook hoog in het vaandel staan. Met mijn enorme positieve energie werk ik graag aan een betrouwbaar contact, waarbij u altijd het gevoel krijgt dat ik voor u mijn beste beentje voorzet.
 

Kies ook voor een makelaar die uw wensen en belangen nastreeft


Onderscheidende kernwaarden

Waarin verschilt Jora Makelaardij van andere makelaars in Den Haag?
  • Hoge mate van betrokkenheid bij mijn klanten
  • Altijd doorgaan tot het uiterste is bereikt
  • U bent voor mij geen nummer maar een persoon met een hulpvraag
  • Altijd een vrijblijvend adviesgesprek voordat u ja zegt
  • Een makelaar die doorgaat totdat u het stopsein geeft
  • Brede kennis van te koop staande huizen binnen de regio Haaglanden