Mijn favorieten

Woning kopen

Gezien de huidige rentestand en het feit dat de huizenmarkt weer aantrekt, is het nu een goed moment om een woning te kopen. Een woning kopen doet u meestal maar een enkele keer in uw leven, dus het is belangrijk om dit weloverwogen te doen. Het aantal koopwoningen is fors toegenomen en dat kan het adequaat zoeken naar een woning best lastig maken.


Een woning kopen met de aankoopmakelaar

Jora Makelaardij geeft advies en begeleiding om uit het totale aanbod van alle makelaars alleen de koophuizen te filteren die met uw woonwensen overeenkomen. Wij leggen u graag uit waarom een woning kopen met een aankoopmakelaar veel meer voordelen heeft in vergelijking met bijvoorbeeld het zelf verkopen van uw huis.


Eerste huis kopen

Wilt u uw eerste huis kopen? Dat is natuurlijk ontzettend spannend en leuk tegelijk. Het zoeken en vinden van een nieuwe woning is voor u geen dagelijkse bezigheid en bij uw eerste huis kopen wilt u natuurlijk wel alles weten. Gelukkig kunnen wij u vanaf het eerste contact goed helpen, uw vragen beantwoorden en uw woonwensen inventariseren.

Als wij een zoekopdracht krijgen ,houden wij u dagelijks op de hoogte van het actueel huizenaanbod dat aan uw selectiecriteria en persoonlijke wensen voldoet. Als een woning u aanspreekt, gaan we deze samen bezichtigen en kunnen desgewenst voor u gaan onderhandelen met de verkopende makelaar. Uw eerste huis kopen? Neem dan Jora Makelaardij onder de arm!


Een huis zoeken met Jora Makelaardij

Een huis zoeken is vaak één van de leukste dingen in uw leven. Maar een huis zoeken en kopen is ook een emotie en in uw enthousiasme kunt u soms zaken over het hoofd zien. Gelukkig houdt Jora Makelaardij haar hoofd erbij en kan u geheel met onze diensten ondersteunen en ontzorgen, zodat u met het volste vertrouwen een huis koopt met de deskundige begeleiding van uw makelaar in Den Haag
 

Een woning kopen in de Haaglanden doet u met Jora Makelaardij


Een woning kopen?

Wilt u een woning kopen met advies en steun van een makelaar? Wij leggen u graag alle mogelijkheden uit. Doe gelijk een aanvraag en dan schudden wij u binnenkort graag de hand voor een eerste kennismaking!

Aanvragen