Mijn favorieten

Aankoopmakelaar bij woning kopen

Jora Makelaardij is werkzaam als aankoopmakelaar in Den Haag, Zoetermeer en omstreken. Met onze jarenlange ervaring in de makelaardij, geven wij professionele begeleiding om op een zeer persoonlijke wijze uw woonwensen te vervullen.


Een huis kopen met uw eigen aankoopmakelaar

Als NVM makelaar weten wij dat een huis kopen zeker een grote stap is. Natuurlijk wilt u graag een droomhuis waar u zelf en uw gezin in kunt wonen. Met onze deskundige begeleiding staan wij u bij vanaf het eerste contact, tot de daadwerkelijke overdracht. Wij onderhandelen voor u met de verkoopmakelaar en doen ook een eigen taxatie van het huis. Hierdoor kunt u er verzekerd van zijn dat u altijd een reële prijs betaalt, in plaats van dat u afhankelijk bent van de vraagprijs. Dit kan u zeker veel geld besparen.


De risico’s van uw huis zelf kopen

Als u denkt dat u het allemaal zelf kunt regelen, bestaat het risico dat u uiteindelijk veel duurder uit bent of dat u onverhoopt een huis heeft gekocht dat achteraf toch gebreken vertoond of belangrijke zaken in het koopproces welke u in uw enthousiasme over het hoofd heeft gezien. Deze risico’s wilt u toch niet lopen? Daarom is het inschakelen van een aankoopmakelaar altijd de beste keuze bij het kopen van een huis.


De makelaar helpt u inventariseren

Als u Jora Makelaardij inschakelt voor bemiddeling van de aankoop van uw woning, leggen wij u graag onze werkwijze uit en informeren wij u uitgebreid ver de Haagse woningmarkt. Daarbij komen diverse factoren ter sprake die een bepaalde woonwijk wel of niet interessant voor u maken. Samen inventariseren wij uw woonwensen en bekijken in welke prijsklasse u een koopwoning wilt of kunt kopen.


Wat doet een aankoopmakelaar nog meer?

 • Het opstellen van een zoekprofiel

 • Het geven van begeleiding bij bezichtigingen

 • Onderhandelen bij de koopprijs

 • Het geven van begeleiding bij de overdracht

 • Het bieden van nazorg

Koophuis bezichtigen

Heeft u een koophuis op het oog die u graag met ons als makelaar in Den Haag wil bezichtigen? Wij maken dan een afspraak met u. Tijdens de bezichtiging kijken wij naar de bouwkundige staat, de ligging van het huis, omgevingsfactoren, bestemmingsplannen en andere belangrijke zaken die voor u van belang kunnen zijn. Indien de woning u bevalt, dan is het verstandig om snel te reageren. Daarbij zullen wij alles in werk stellen om er voor te zorgen dat u tot een verantwoorde aankoop over kunt gaan.


Uw voordelen met de Jora Makelaar

 • Altijd het juiste advies waar u het nodig vindt

 • Geen juridische risico’s bij de aankoop van uw droomhuis

 • Het besparen op kosten die u weer in het huis kunt gebruiken

 • Altijd de beste prijs voor uw huis betalen

 • Altijd op de hoogte van het huidig woningaanbod

 • Wij kennen alle valkuilen en trucs die u wellicht niet kent

Neem nu uw makelaar bij de arm en bekijk uw nieuwe droomhuis


Een makelaar in regio Den Haag nodig ?

Snel achter uw droomhuis aan met een goede makelaar die u bij elke stap dichterbij uw nieuwe voordeur brengt? Doe vandaag nog een aanvraag en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Aanvragen