Mijn favorieten

Waardebepaling huis

Jora Makelaardij verricht ook een waardebepaling om de juiste waarde van een woning te kunnen vaststellen. Heeft u uw droomhuis gezien, maar wilt u graag de juiste waarde weten? Wij kunnen desgewenst een waardebepaling bij een woning kopen voor u verrichten, zodat u zeker weet welke prijs het huis dat u op het oog heeft waard is.


Wat is een waardebepaling?

Een waardebepaling is een inschatting van de waarde die een huis op het moment van de opname heeft. Daarbij wordt ook gekeken naar vergelijkbare huizen in de omgeving, bestemmingsplannen, omgevingsfactoren en onze eigen ervaring bij het bepalen van de waarde van een huis. Wilt u op korte termijn uw huis verkopen, wilt u natuurlijk weten wat uw woning waard is en wat uw huis in de verkoop zou kunnen opbrengen. Jora Makelaardij komt graag bij u langs voor een gratis waardebepaling.


Wat is mijn huis waard?

“Wat is mijn huis waard?” krijgen wij als makelaar in Den Haag ook vaak te horen. Indien u in verband met een toekomstige verkoopbeslissing de waarde van uw huis wil weten of voor andere doeleinden, kunt u ook een waardebepaling door ons laten verrichten. Dit is niet hetzelfde als een taxatierapport, maar meer een indicatie van de huidige waarde van uw woning.
Bent u benieuwd naar wat uw woning waard is, maar u heeft het niet nodig voor een hypotheek aanvraag, verzekering of belastingdienst? Dan kunt u bij Jora Makelaardij een gratis waardebepaling aanvragen.

 

Een waardebepaling of taxatierapport?

Heeft u de waarde van uw huis nodig voor de verkoop? Dan zult u bij ons een taxatie kunnen laten uitvoeren, voor een deskundig taxatierapport van uw woning. Dit taxatierapport kunt u desgewenst ook inzetten als u het niet eens bent met de WOZ aanslag. Als u niet zeker weet of u nou een waardebepaling of taxatie moet laten uitvoeren, kunt u uw vraag hierover gerust aan ons voorleggen en krijgt u gelijk antwoord.
 

Ken de waarde van uw huis met een gratis waardebepaling

Waardebepaling aanvragen

Jora Makelaardij biedt u een gratis waardebepaling van uw huis. Tijdens een vrijblijvende kennismaking nemen wij een aantal vragen met u door en bespreken eventueel ook de (toekomstige) verkoopmogelijkheden. Dit is mede afhankelijk van uw wensen.

Vraag vandaag nog een waardebepaling aan en dan nemen wij snel contact met u op!
Aanvragen