Mijn favorieten

Taxatie huis

Jora Makelaardij verricht als taxateur in Den Haag en omstreken diverse taxaties, waarmee u een officieel taxatierapport krijgt voor een goed onderbouwd en gedocumenteerd waardeoordeel.

 

Huis taxeren om de waarde van uw woning te bepalen

Als taxateur kan Jora Makelaardij uw huis taxeren. Weet u hoeveel uw woning waard is? Deze vraag kan voor meerdere doeleinden gesteld worden. Vaak bij een woning kopen of woning verkopen, maar ook bij het aanvragen of wijzigen van een hypotheek, geeft een taxatie een juist beeld van de waarde van de woning.


Huis taxeren in Den Haag of regio Haaglanden?

Wij kunnen een taxatie uitvoeren in Den Haag, Zoetermeer, Pijnacker-Nootdorp en Leidschendam-Voorburg. Veel particulieren, banken en institutionele opdrachtgevers maken gebruik van onze expertise bij een huis taxeren, het nemen van een aankoop- of verkoopbeslissing of om fiscale redenen. Onze technische kennis, marktkennis en deskundige en goed onderbouwde beoordeling, vormen de basis voor een taxatie van uw huis.


Bijzonder beheer Taxaties

Jora Makelaardij doet ook Bijzonder Beheer Taxaties voor banken, de overheid en andere institutionele instellingen. Vraag hiernaar bij uw aanvraag en dan zullen wij een Bijzonder Beheer Taxatie voor u kunnen uitvoeren.


Heeft u een taxatie nodig?

Jora Makelaardij is een beëdigd Register Makelaar- Taxateur. Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM), de Taxateursunie en NWWI. Daarnaast hebben wij de opleiding Taxateur Bijzonder Beheer gevolgd. Heeft u een taxatie nodig is één telefoontje of uw online aanvraag genoeg om zo snel mogelijk een afspraak met u te maken. Wij komen dan bij u langs voor een uitgebreide taxatie van uw huis.


Taxatierapport

Jora Makelaardij verstrekt u een vakkundig taxatierapport volgens de richtlijnen van het NWWI. Een taxatierapport is een officieel document waarin de bevindingen van een taxatie staan genoteerd. Een hypotheekverstrekker, de verzekering, de overheid of als koper of verkoper van een huis, wilt u natuurlijk graag weten wat een woning waard is. Een vakkundig taxatierapport wordt door iedere instantie geaccepteerd.
 

Met een vakkundig taxatierapport weet u gelijk wat uw huis waard is


Taxatie of waardebepaling?

Kijk ook bij waardebepaling als u wil weten wat uw woning waard is bij het verkopen van uw huis, of als u een huis wilt kopen en de waarde hiervan wilt inschatten. Een waardebepaling is echter geen officiële taxatie, maar meer bedoeld om de waarde van een woning te verkrijgen. Wij kunnen u adviseren of een waardebepaling zinvol is of dat een deskundige en uitgebreide taxatie beter is.
 

Taxatie aanvragen

Wilt u een huis taxeren, kunt u hieronder gelijk een taxatie aanvragen of telefonisch contact met ons opnemen. Nadat uw aanvraag bij ons is binnengekomen, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Aanvragen