Mijn favorieten

Makelaar Den Haag / Zoetermeer

Jora Makelaardij is werkzaam als makelaar in Den Haag, Zoetermeer en omstreken. Met onze schat van ervaring in de makelaardij, zijn wij actief als aankoopmakelaar bij het kopen van uw nieuwe huis, maar kennen ook de kneepjes van het vak bij uw huis snel verkopen.


Uw wilt een nvm makelaar in Den Haag of omstreken?

Als NVM makelaar en kennen wij de woningmarkt in de regio Haaglanden heel goed. Het verkopen en kopen van een huis gaat vaak gepaard met het nemen van grote beslissingen. Misschien wilt u graag een huis in Den Haag , Zoetermeer, Pijnacker-Nootdorp of Leidschendam-Voorburg.

Wilt u uw woning verkopen omdat u ergens anders wilt wonen? Een makelaar is in de meeste gevallen toch zijn geld waard, omdat een nvm makelaar exact weet welke stappen u kunt nemen bij de aankoop of verkoop van een huis en u professionele advisering en begeleiding kan bieden.


Makelaar in Den Haag bij uw huis verkopen

Als u in deze aantrekkende huizenmarkt uw huis wil verkopen, wilt u dat natuurlijk tegen de meest gunstige prijs. Sommige mensen denken goedkoper uit te zijn, door geen makelaar in arm te nemen. Maar heeft u ooit eerder een huis verkocht? Kent u alle regeltjes, bijkomende zaken en beschikt u over de juiste onderhandelingstechnieken? Ieder zijn vakgebied, maar met een goede makelaar kunt u juist veel kosten besparen en krijgt u wellicht meer voor uw koopwoning dan u dacht.


Een makelaar nodig bij een woning kopen?

Indien u ons als makelaar inschakelt voor de advisering, begeleiding en bemiddeling bij een woning kopen, krijgt u uitgebreide informatie over de werkwijze van Jora Makelaardij en de Haagse woningmarkt. Wij inventariseren uw wensen, kijken naar de realiteit in de praktijk en zullen u ook attenderen op zaken waar u zelf nog nooit aan gedacht heeft. Daarom is het inschakelen van een makelaar altijd de beste optie, want u ben weer goed in uw vak en wij in de onze!

 

Uw wilt toch ook een makelaar die uw wensen begrijpt en uw belangen nastreeft?Een makelaar in Den Haag of regio nodig ?

Zoekt u naar een goede makelaar met een zeer persoonlijke en succesvolle aanpak? Dan moet u echt met ons kennis maken. Wij zetten de koffie alvast klaar!

Afspraak maken