Mijn favorieten

Woning verkopen

Jora Makelaardij in Den Haag adviseert en begeleidt huiseigenaren die hun woning verkopen en daar natuurlijk de beste verkoopprijs voor willen ontvangen. Een huis verkopen is een specialisme en is best een complexe zaak. Met behulp van onze begeleiding als verkoopmakelaar in Den Haag, Zoetermeer en omstreken, bent u zeker van een verkoop met een zo hoog mogelijke opbrengst.


Huis snel verkopen

Wilt u uw huis snel verkopen, maken wij na uw aanvraag zo snel mogelijk een afspraak voor een uitvoerige bezichtiging van uw huis om de waarde en vraagprijs te bepalen. In een persoonlijk gesprek informeren wij u over de verkoopprocedure van uw woning en alle bijkomende zaken die ter sprake komen. Indien er nog geen taxatie heeft plaatsgevonden, gaan wij uw huis taxeren zodat we verslag kunnen doen over de opbrengstwaarde, de advies-vraagprijs en maken een uitgebreide omschrijving van uw woning.


Uw huis te koop zetten

Bij de verkoop van uw huis komt heel wat kijken. Het kan in sommige gevallen een lang en ingewikkeld traject zijn. Wat is uw huis waard? Hoe bereikt u potentiele kopers en wat is de hoogste haalbare prijs voor uw woning? Allemaal vragen die wij u kunnen beantwoorden, zodat u van ons een uitstekende begeleiding en advisering krijgt. Uw huis te koop zetten doet u dus met Jora Makelaardij.


Verkoopplan voor uw huis maken

Een verkoopplan bij woning verkopen wordt opgesteld om via een stappenplan uw huis snel te kunnen verkopen. Een verkoopplan voor uw huis wordt zorgvuldig gemaakt en alle belangrijke zaken in dit verkoopplan worden met u besproken. Daarin staat duidelijk vermeld welke marketing- en verkooptools wij gaan inzetten om uw woning snel te verkopen.


Uw woning verkopen met succes

Uw huis snel verkopen is niet meer moeilijk met onze drie pijlers:

 • De beste presentatie
  Wij zorgen voor de beste presentatie van uw koophuis binnen ons verkoopplan en verkooptools die wij inzetten (Funda, brochure, promotie, verkoopborden etc.)

 • De juiste verkoopkansen
  Binnen ons verkoopplan voor uw woning missen we geen enkele verkoopkans. Uw huis te koop zetten en snel verkopen is ons doel

 • Meer aandacht voor uw huis
  Wij kiezen bewust voor een kleine portefeuille, waardoor wij meer aandacht voor de verkoop van uw huis hebben


Uw voordelen met de verkoopmakelaar van Jora Makelaardij

 • Altijd een vrijblijvend gesprek voor een eerste kennismaking

 • Een uitgebreid verkoopplan om uw huis snel te verkopen

 • Speciaal voor de regio Haaglanden en directe omstreken

 • Wij verkopen uw huis alsof het ons eigen huis is

 • Ook voor een gratis waardebepaling van uw woning

Kies voor een makelaar in Den Haag die uw huis snel weet te verkopen


Ook uw huis snel verkopen?

Zoekt u naar een goede makelaar die zeer succesvol is in het snel verkopen van uw huis? Maak dan gelijk een afspraak voor een nadere kennismaking!

Afspraak maken